Formu doldurun, biz size ulaşalım

Yasal Aydınlatma ve Onay Metinlerine buradan ulaşabilirsiniz. Formu gönderdiğinizde bu metinleri kabul etmiş sayılacaksınız.

BİZDEN HABERLER

Anasayfa / Bizden Haberler / ALPİŞ’TEN ‘YENİ BİR MUTLULUK’
19.09.2022

ALPİŞ’TEN ‘YENİ BİR MUTLULUK’

 

İnşaat sektöründe ürettiği projelerle yatırımcısına ve bölgesine değer katan Alpiş İnşaat, fark yaratan mimari konsepti ve lokasyonuyla yine özel bir projeye imza atıyor.

Alpiş İnşaat güvencesiyle Bursa’nın yeni cazibe merkezi Kayapa’da konumlanacak Alpiş Viale House, hayatınıza yeni bir mutluluk katmaya hazırlanıyor.

Alpiş İnşaat’ın son yıllarda yapıp teslim ettiği özel projelerin ve yapımı tüm hızıyla devam eden Alpiş Nilüfer House projesinin ardından, Nilüfer’de fark yaratacak son projesi Alpiş Viale House, yıldızı parlayan bölge Kayapa Mahallesi’nde 4095m²’lik bir alan üzerinde konumlanıyor.

Bölgede bulunan 2 büyük organize sanayi bölgesi, çevre yoluna olan yakınlığı, çam havası ve doğal güzelliğiyle yatırım cazibesini koruyan ve yapılan yatırımlar ve nitelikli konut projeleriyle üstüne koyarak ilerleyen Kayapa Bölgesi’nde adeta yeni bir kent doğuyor. Alpiş İnşaat da kalitesi ve güvencesiyle, bölgenin yükselen değerine değer katıyor.

4095 metrekarelik alan üzerinde konumlanmış Viale House, 3,5+1’den 5,5+1’e kadar farklı büyüklükteki 60 özel daire ve 14 adet ticari alandan oluşuyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, mini basketbol sahası, çocuk oyun parkı, hobi bahçesi, akülü araba pisti, bisiklet parkı, 7/24 güvenlik, kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonu, mescit gibi pek çok donatısıyla bir bütün şeklinde inşa edilen Alpiş Viale House’da fonksiyonellik ve estetik merkeze alındı.

Yenilikçi tasarım ve incelikli mimari ile bütünleşerek, birinci sınıf malzemelerin kusursuz bir işçilikle bir araya geldiği Alpiş Viale House, huzur içerisinde yaşayabilecek nezih bir hayatın anahtarını sunuyor.


 

FOTOĞRAFLAR