Formu doldurun, biz size ulaşalım

Yasal Aydınlatma ve Onay Metinlerine buradan ulaşabilirsiniz. Formu gönderdiğinizde bu metinleri kabul etmiş sayılacaksınız.

BİZDEN HABERLER

Anasayfa / Bizden Haberler / NİLÜFER HOUSE 2. ETAP'TA SATIŞLAR BAŞLADI
19.09.2022

NİLÜFER HOUSE 2. ETAP'TA SATIŞLAR BAŞLADI

Alpiş İnşaat’ın, 3 etaptan ve 550 daireden oluşan Nilüfer House proje serisinde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, 2. etabın satışları da başladı.

Şehrin en önemli sanayilerinden olan TEKNOSAB, Hasanağa ve Kayapa Organize Sanayi Bölgeleri’ne, İstanbul-İzmir Otobanı’nın bağlantı noktasına ve Bursa Uludağ Üniversitesi’ne yakınlığıyla fark yaratan Bursa’nın yeni cazibe merkezi Kızılcıklı Mahallesi’ne inşa edilen projeler, yatırımcısına ve bölgesine değer katıyor.

Toplamda 30 bin m2 alanda 3 etaptan oluşacak Nilüfer House proje serisinin ilk etabında çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken, temeli Ekim ayının ilk günlerinde atılması planlanan ikinci etabın satışları da 17 Eylül itibariyle başladı. 550 dairenin olduğu projede, 2+1, 2,5+1 ve 3,5+1 normal daireler ile 3+1, 4+1 ve 5,5+1 dubleks daireler mevcut. Alpiş İnşaat’ın hemen her projesinde olduğu gibi bu projede de tam donanımlı, ailelerin keyifle vakit geçirebileceği sosyal tesis alanları yer alıyor. Ayrıca bu proje serisinde inovatif bir yaklaşımla gelecekte elektrikli araçların artacağı öngörüsüyle 2 adet de elektrikli araç şarj istasyonu bulunuyor.

2. Etabın temeli Ekim’de

Nilüfer House proje serisinin ilk etabında çalışmaların yoğun bir şekilde sürerken satışları başlayan 2. Etabın temeli ise Ekim ayının ilk günlerinde atılacak.

FOTOĞRAFLAR